logo

Evenimente

  • Petrecerile sunt micile sau marile plăceri de care avem parte în viață.
  • Aniversări, botezuri, cununii, nunți sau chiar întâlniri cu cei apropiați sunt prilejuri de bucurie infinită pe care ni le dorim oricând. Cu astfel de propuneri vin clienții noștri, care aleg un loc primitor, o mâncare bună, o atmosferă pe care nu o uită atât de ușor și care promit să revină curând.
  • Il Rifugio se mândrește cu aprecierile pe care ni le aduc și, de aceea, își propune să organizeze și evenimente proprii pentru că, de ce nu, putem face din orice zi o sumă de întâmplări unice. Dacă în weekend-uri ne ocupăm de petrecerile private, în timpul săptămânii, ne-am obișnuit să punem la cale un karaoke party care ne face din ce în ce mai cunoscuți.
  • În plus, ne amintim mereu de Ziua Îndrăgostiților, de 8 Martie, de Petrecerea de Anul Nou și de multe alte zile festive pentru care alcătuim meniuri deosebite și surprize pe placul oaspeților. De aceea, vă invităm să aveți încredere în experiența și în gusturile noastre și să ne cereți sfaturile pentru ca împreună să facem evenimentele așa cum le-ați dorit.
  • Vă stăm la dispoziție cu oricare dintre sălile de care dispune Il Rifugio și cu toate mijloacele pentru ca momentele pe care le găzduim să fie unice pentru dumneavoastră.

Il Rifugio

Foto