logo

Pensiune

În regim de pensiune, dispunem de șase camere duble și două camere single, cu băi proprii, TV și WI-FI gratuit. Garantăm că liniștea locului unde este poziționată pensiunea este atributul unei șederi relaxante.

Foto

Chalet Il Rifugio

  • Departe de stresul cotidian, reprezintă o oază de liniște in care să ne putem regăsi pe noi inșine – in stransă conexiune cu natura, respirand aerul curat al pădurilor de conifere. Mai simplu: Energie, Inspirație, Echilibru, Relaxare. Cine nu a visat sa petreacă un scurt sejur intr-o cabană izolată in mijlocul naturii? unde, in același timp sa ai tot confortul unui hotel. Gandindu-ne la acest lucru, am construit 6 Chalet-uri, compuse fiecare din 2 dormitoare, un living generos, o baie si o terasa. Capacitatea de cazare a fiecarei casute este de 6 persoane. Casutele dispun de incalzire, apă caldă, WI-FI gratuit si TV. Ca și facilități trebuie sa amintim că toate mesele se pot servi in cadrul restaurantului nostru, meniul zilnic fiind unul variat – inspirat atat din bucătăria romanească cat și cea italiană, iar pizza pe vatră se servește zilnic.
  • Trebuie sa specificam ca accesul la terenul de sport, locurile de joaca ( interior/exterior) si sala de biliard este gratuit pentru persoanele cazate in cadrul complexului.