logo

Restaurant

Cunoaștem că atât italienii, cât și românii știu să aprecieze mediul ambiant atunci când servesc mâncarea, fiind destul de pretențioși în alegeri. Mai mult, tuturor le place să creeze o atmosferă primitoare pentru ca festinul pe care îl organizează să fie agreat de toată lumea. De aceea, am învățat de la fiecare să împăcăm clienții, indiferent de pretențiile pe care le au, și am creat mai multe cadre în care să prilejuim momente de bun augur.
Il Rifugio poate pune la dispoziția lor patru spații, în acord cu ambianța pe care o preferă pentru o masă în familie sau alături de prieteni, dar și pentru un eveniment privat reușit:

De ce Il Rifugio?

 • 01.

  Sala principală

  Este primul spațiu în care Il Rifugio i-a primit pe clienții săi și care încearcă să păstreze același stil dintotdeauna: salutul de bun-venit al gazdelor, căldura cuptorului cu lemne,  muzica italienească, meniul à la carte și servirea inegalabilă. Sala are 100 de locuri și este disponibilă între orele 10,00-24,00.

 • 02.

  Foișorul

  A fost construit în mod deosebit pentru aniversări, botezuri, petreceri și conferințe și este o încăpere independentă de clădirea principală, care poate pune la dispoziție 60 de locuri. Intr-o formă accesibilă, spațiul are avantajul de a asigura intimitatea pe care oricine și-o dorește la un eveniment privat.

 • 03.

  Sala Grande

  Oferă un plus de eleganță nunților, avand o capacitate de 200 de locuri. Mirii au posibilitatea de a organiza interiorul așa cum își doresc, iar noi le punem la dispoziție accesoriile și sfaturile pentru ca cel mai important moment din viața lor să rămână o amintire unică.

 • 04.

  Terasa estivă

  Este locul unde clienții se simt răsfățați în zilele călduroase ale verii. De aici nu lipsesc limonada, berea și vinul rece, dar nici porțiile bogate cu specialități românești sau italiene. Spațiul are o capacitate de 100 de locuri.

Foto

Părerile clienților

Mulțumim mult Il Rifugio Bradet pentru toate clipele fericite petrecute la voi...a fost cu mult peste asteptări! Multumesc mult ospatarilor (stiu ei de ce), bucătarilor si intregului staff pentru tot!

Alexandra Toader

bravo baieți, imi face o extraordinară plăcere sa văd ce frumos arată localul la fiecare eveniment organizat......vă felicit....xx


Krisztina Czimbor

Se vede clar că se pune suflet in tot ceea ce se face!! Felicitări!!:)
Nelutu Paveluc

Acest local minunat m-a făcut ceea ce sunt acum si le urez mult noroc in continuare si să aibă parte de tot binele din lume... sunteți de vis


Alin Alexandru